Bahan A
- 1/4 daging ayam (250 g)
- 1 sudu besar Serbuk Ketumbar Baba's (9 g)
- 2 sudu bawang putih dan halia dikisar (15 g)
- 1/4 sudu kecil Serbuk Kunyit Baba's (0.5 g)
- 1 cawan dadih atau yoghurt (150 g)
Bahan B
- 8 sudu besar minyak masak (40 ml)
- 1 sudu kecil biji ketumbar (2 g)
- 2 hirisan bawang merah (80 g)
- 1 tangkai daun kari (1 g)
- 1 biji tomato dipotong dadu (50 g)
- 1 sudu kecil Serbuk Cili Baba's (3 g)
- 1 sudu besar Serbuk Ketumbar Baba's (9 g)
Bahan C
- 3 cili hijau dihiris (30 g)
- 1 ikat daun ketumbar cincang (15 g)
- 1 sudu kecil Rempah Garam Masala Baba's (3 g)
- 1 sudu kecil jus limau
Cara Memasak
- Perap ayam dengan bahan A selama 30 minit.
- Tumis bahan B dan masukkan ayam, tutup dan masak dengan api yang perlahan.
- Masukkan bahan C dan gaulkan sehingga sebati selama dua minit.
- Makanan siap dan boleh dihidangkan.